T-RENT Bodrum Araç Kiralama

T-RENT Bodrum Araç Kiralama

T-RENT ARAÇ KİRALAMA BODRUM HAVALİMANI

Bodrum Havalimanı'nda T-RENT araç kiralama
T-RENT Bodrum Havalimanı'nda araç kiralamayı kolaylaştırıyor. Çeşitli seyahat ihtiyaçlarını karşılayabilecek premium araç kiralama hizmetleri sunuyoruz. Size rahatlık ve şıklık içinde dolaşmak için bir dizi en kaliteli, en iyi marka kompakt otomobiller ve sedanlar sunuyoruz. Planlarınıza en uygun olanı ayırtın ve ardından çevrimiçi veya telefonla önceden rezervasyon yapın. Çocuk koltukları, GPS, ek sürücü kapsama alanı ve daha fazlası gibi kullanışlı ekstraları da Bodrum Havalimanı rezervasyonunuzu yaparken dahil edebilirsiniz. Ancak, rezervasyonunuzu belirli bir model için değil, yalnızca araba kategorisi için garanti edebileceğimizi lütfen unutmayın.
 
Bodrum Havalimanı'nda araç kiralama
T-RENT araç kiralama hizmetlerimizi Bodrum Havalimanı iç hatlar salonu çıkışında bulabilirsiniz. Dış hatlar terminaline varırsanız, kontuarımıza ulaşmak için iç hatlar holüne giden işaretleri takip etmeniz yeterlidir. Milas Bodrum Havalimanı olarak da bilinen Bodrum Havalimanı (BJV), kiralık aracınızın direksiyonuna geçtiğinizde Muğla ilinden sadece bir saat uzaklıktadır.
 
T-RENT ile Muğla manzaralarının tadını çıkarın
Bodrum Havalimanı'ndan yapacağınız araç kiralama ile Muğla'da geçirdiğiniz zamanı en iyi şekilde değerlendirme imkanına sahipsiniz. Türkiye'nin güneybatısında yer alan Muğla, şirin bir iç şehir ve bölgeyi keşfetmek için harika bir üstür. Rent a car ile bölgeyi dolaşın ve sayısız ilgi çekici noktaya özgürce ve kendi hızınızda ulaşın. Ege kıyılarını keşfetmek ve Muğla'ya çok da uzak olmayan tatil beldelerini ve köyleri keşfetmek için yola çıkabilirsiniz. Bölgede kalırken, Muğla'nın eski mahallesinde bulunan tarihi evleri mutlaka kontrol edin. Planlarınız ne olursa olsun, T-RENT ile kolaylıkla gerçekleştirin!

T-RENT 'e giden yolunuz:
Şube çalışanımız sizi Bodrum Havalimanı terminalinin dışında karşılayacaktır. Kısa bir evrak işinden sonra aracınızı teslim alabilirsiniz. Şube sorumlumuzun iletişim bilgilerini rezervasyon onayınızda bulabilirsiniz. Onlara 7/24 ulaşabilirsiniz.
  • Havalimanı yolu güzel yurt mah. Lara Cad No.157 Aksu-Antalya
  • +90 539 334 77 80
  • dalaman@tt-rent.com
© 2022 -T-RENT Tüm Hakları Saklıdır
Whatsapp İçin Tıklayınız